SK Bellem – KFCE Belzele 7 – 0


Wedstrijdverslag 7° competitiematch

Van kwaad naar erger !

De verplaatsing naar Bellem gisteren brak ons zuur op en het werd een regelrechte afstraffing door een ploeg die twee klassen sterker was dan onze jongens die met de billen bloot gingen en tekenden voor de slechtste prestatie tot nu toe .

Enigszins kunnen we de verontschuldiging inroepen dat niet minder dan 6 certitudes ontbraken en we heel wat vervangers uit de beloften moesten opstellen die eerlijk gezegd het niveau van tweede provinciale niet aankunnen . Wie ontbrak er ? A.Cazaerck – J.Colpaert – J.Van Driessche – T.Verschueren en de geschorsten A.Saouti en J. Verdegem .

Nu dit zijn “vijgen naar Pasen “ want zelfs met hen erbij konden we tegen dit toch wel stevig en sterk spelend Bellem zeer moeilijk punten pakken . Een vernedering met dergelijke 7-0 cijfers zouden we wel kunnen vermijden hebben maar dit is een magere troost . We zijn er ons nu wel degelijk van bewust dat het dringend moet omslaan indien we er toch nog iets willen van maken dit seizoen . Niets is verloren en er volgen nog 23wedstrijden . Met Zomergem ( 3p ) en Evergem ( 4p ) als enige medekandidaten voor een degradatie blijven die zeker in het bereik en daarom moeten we zo snel mogelijk van die nul af !!!

Over de wedstrijd kan ik zeer kort zijn en eerlijk gezegd heb ik weinig zin om hiervan verslag uit te brengen . We werden van in het begin van de match direct vastgezet op onze eigen helft en hadden al veel geluk dat we het eerste kwartier het op 0-0 konden houden . Dan begon het doelpuntenfestival bij de thuisploeg met een 3-0 ruststand tot gevolg . Wij konden slechts éénmaal dreigen bij een 1-0 stand maar die treffer bleef uit . De tweede helft hetzelfde spelbeeld : Bellem oppermachtig en wij “te weinig” over gans de lijn . Gelukkig hadden we een attente doelman Boaz Ringoot die ondanks een foutje bij het eerste doelpunt meerdere malen gepast tussenkwam en dubbele eindcijfers vermeed .

Volgende week krijgen we Assenede op bezoek . Een goede middenmoot die beslist zal denken een gemakkelijke prooi aan ons te hebben maar dit gaan we kost wat kost verhinderen . Gisteren zaten we diep in de put maar nu moeten we deze week terug de rug rechten en opladen om de “ blamage “ van 17/10 uit te wissen .

Belzele speelde met : B. Ringoot – R.Colpaert –A. De Wispelaere  – S.Van Driessche – S.Schauvliege – C. Lecluyse – K.Schynkel – G.Duruer– J.Van De Velde – D. Verclyte – Riyah  

Res : Comeyne S. – Bartek .O – Smet S. – A.De Puydt .

Verslag : GC Koen C.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *