KFCE Belzele – VK Adegem 1 – 2


Niet beloond voor het harde werk !

Wedstrijdverslag  13° competitiematch

Nog éénmaal slapen en de goede Sint komt op bezoek . In gedachte hadden wij onze schoen al gezet met de hoop dat we er zondag na de wedstrijd er onze eerste 3 punten zouden mogen uithalen maar helaas !! Het is ons hierboven echt niet gegund en eigenlijk slaat alles tegen : het geluk blijft uit, de leiding die terug niet al te “kosher” was  en praktisch nooit op volle sterkte qua spelersbezetting kunnen aantreden . Echt om te balen gisteren wetende dat wij minstens aanspraak konden maken op een punt en terug van een kale reis terugkomen , men zou er moedeloos van worden .

Volledig akkoord , het eerste half uur was het vooral de bezoekers die het voortouw namen en ons onder druk zetten . Maar dan gebeurt het terug : vanuit buitenspelpositie voor iedereen duidelijk zichtbaar uitgezonderd voor de grensrechter kan Deleu scoren en zijn we nog maar eens op achtervolgen aangewezen . Het werd nog erger want diezelfde Ruben Deleu kopt tien minuten later de 0-2 tegen de netten . Adegem denkt zijn schaapjes op het droge te hebben en begint nonchalanter te spelen . Wij komen meer in de match en zetten druk met resultaat tot gevolg , Tom Van Leene werkt op hoekschop mooi met het hoofd af en ei zo na was de 2-2 een feit maar de paal verhinderde dit op een schot van Jef Van Driessche . Rust 1-2 .

De tweede helft startte en Belzele in de aanval . Adegem kan alleen maar potig ons offensief afstoppen wat op een korte tijd hen verschillende gele kaarten kostte en zelfs een uitsluiting van hun kapitein tot gevolg . Met een numerieke meerderheid drukten we de tegenstander in het defensief en kregen de ene na de andere kans . Het gelijkspel ging in de lucht en wij geloofden erin . Met nog een kwartier te spelen werd ons een strafschop ontnomen en tot overmaat van ramp reageerde Jens Verdegem op de ref nadat hij foutief werd afgestopt en kreeg daarom prompt een tweede gele kaart onder de neus geduwd met de uitsluiting tot gevolg . De onzen vochten als leeuwen maar de Adegemse doelman stond pal en werd de matchwinnaar voor zijn ploeg .

Na het eindsignaal dropen we ontgoocheld moe gestreden van het veld . Terug niet beloond voor het harde werk !!!

Belzele speelde met : B. Ringoot – Colpaert – Van Leene – J.Van Driessche – S.Van Driessche – Saouti – Van de Velde  – Verdegem – Schynkel – D. Verclyte – De Puydt  

Res : Van Der Gracht – Goessens – Verschuere – Duruer

Verslag : Koen C. ( GC )


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *