KFCE Belzele – SKDJ Lovendegem 0-4


Wedstrijdverslag                           21° competitiematch                                                

“ Het is verloren gezegd ! Geen beterschap, leren niet uit fouten !!  “

Een derby waarvan we hoopten eens een mooi resultaat te behalen draaide eens te meer uit tot een bittere ontgoocheling !

Het verslag zal deze keer zeer kort en bondig zijn want eerlijk gezegd kan ik elke week meer en meer minder motivatie vinden om de wedstrijd van onze eerste ploeg samen te vatten .

Gisteren opnieuw dezelfde fout ondanks het meermaals verwittigen voor die openingsfase om defensief bij de les te zijn en agressiever en geconcentreerd de partij aan te vatten .

Na 22min spel 0-3 achter na twee doelpunten van ex-Belzelenaar Allemeersch en een derde mooi doelpunt van kapitein Praet die terug ongrijpbaar bleek en vervolgens veel te veel ruimte kreeg op het middenveld .

Gelukkig voor ons miste SKDJ nog een handvol kansen om in de tweede helft de score op te drijven en konden wij slechts met enkele kansjes en een schot op de lat dreigen om toch maar “ ons eer “ te kunnen redden waar we daar ook al niet in slaagden .

Het werd uiteindelijk nog 0-4 dezelfde uitslag als in de heenwedstrijd .

Volgende week verplaatsing naar Assenede . Kobe Schynkel komt terug uit schorsing en voor de rest iedereen beschikbaar .

Belzele speelde met : B. Ringoot – Van Leene – Schauvliege – S.Van Driessche – Saouti – Lecluyse  –Cazaerck – D. Verclyte – Verschuere – J. Van Driessche – Colpaert

Res : N. De Wispelaere- Smet – De Puydt- Verdegem

Verslag : Koen C. ( GC )


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *