KFCE Belzele – SK Bellem 0 -2


Wedstrijdverslag                            20° competitiematch

Terug hetzelfde verhaal, ondanks het harde werk geen succes !!  

Het stormweer van vrijdag herleefde op zondag in iets mindere mate en maakte dat ons terrein net zoals veertien dagen geleden er behoorlijk modderig bij lag . Daarenboven blies de wind hevig en bemoeilijkte het spelbeeld volkomen . Aanvankelijk dachten we een bondgenoot gevonden te hebben aan de weersomstandigheden net zoals tegen Lembeke maar “ een oud zeer “ namelijk een vroeg tegendoelpunt al na 4 minuten stak terug de kop op . De eerste helft hadden we het windvoordeel maar konden bitter weinig dreigen net zoals Bellem die de 0-1 tot aan de rust veilig stelde . Na de herneming terug hetzelfde liedje want na 1 minuut belandde een licht afgeweken schot van de tegenpartij tegen de netten en de droge 0-2 cijfers waren een feit . Met de stormachtige wind vol in het aangezicht kon men al denken aan een belegering gedurende de resterende 44 minuten maar dit bleek niet het geval . Onze jongens weerden zich als modderduivels in een wijwatervat en kwamen verschillende keren gevaarlijk opzetten langs Saouti en Lecluyse die in de 70°minuut de aansluitingstreffer aan de voet had maar onbegrijpelijk miste . Weg kans , weg hoop op nog een mogelijk puntje . Dit was mogelijk want erg gevaarlijk waren de blauwen niet meer . Uitgezonderd op een mooi schot dat via onderkant lat nogmaals de lat raakte en als bij wonder uit het doelvlak sprong ( nog maar weinig gezien ! ).

De wedstrijd kabbelde verder en met nog 10 minuten op de klok werd er geenenkele te vermelden actie waar te nemen . Terug geen succes na hard werken !!

Volgende week de derby thuis tegen SKDJ Lovendegem . Kobe Schynkel zit één speeldag schorsing uit , Arne Cazaerck komt er terug bij ( gisteren afwezig wegens weekenddienst op het werk ) en hopelijk terug een fitte Stef Smet .

Hopen op een zege mogen we zeker want de vechtlust was terug merkbaar . Nu nog een tikkeltje geluk, eens scoren en vooral vroege tegengoals vermijden , dat is de boodschap .    

Belzele speelde met : B. Ringoot – Colpaert – Van Leene – N. De Wispelaere – Saouti – S.Van Driessche – Verschuere – Schynkel – D. Verclyte – Lecluyse – J. Van Driessche  

Res : Comeyne – De Puydt – Verdegem en Schauvliege

Verslag : Koen C.  


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *