KFCE Belzele  – LS Merendree     0 – 5


Wedstrijdverslag                            30° competitiematch

“ Blij dat het gedaan is ! “

Men zou er de muren van oplopen : Na 1 minuut terug 0-1 in het krijt !! te onoplettend , te traag en niet gefocust op de start van deze seizoensafsluiter . In alle opzichten kwamen we het eerste half uur te kort tegen een veel fitter en beweeglijker Lando Sport . Resultaat na 30min al 0-3 in het verlies en werd nog erger want Ternest scoorde 5 min later al zijn vroege hattrick en Milan Naessens maakte nog vóór de rust de kurkdroge 0-5 cijfers af .

Als verslaggever zou je er beter de brui aan geven maar allé nu het de laatste van het seizoen is en we uiteindelijk uit ons lijden zijn verlost , zal ik nog maar eens enkele regels neerpennen .

In de tweede helft ging Merendree niet zo hard meer op het gaspedaal staan en gelukkig konden we daarvan profiteren,  Arnaud Van de Gracht als keeper en Kobe Schynkel als jonge verdediger behoedden ons voor een nog grotere afstraffing . Als bij wonder bleven de forfaitcijfers op het bord na een eerder zoutloze tweede periode waarin de doelkansen schaars bleven .

Een seizoen om vlug te vergeten , het slechtste qua resultaat dat wij met de fanionploeg meemaken, laatste met slechts 6 puntjes . Uitkijken naar de retour in 3°prov. waar we uiteindelijk beter thuishoren .

Kleit werd op de valreep kampioen met een beter doelpuntensaldo dan de gedoodverfde kandidaat FC Destelbergen ( samen met Maldegem ) .Opmerkelijk , gisteren in de laatste competitiewedstrijden samen werd er niet minder dan 50 x gescoord in 8 partijen .                                                             

Belzele speelde met :

Van Der Gracht – Schauvliege – Schynkel – De Wispelaere A – Saouti – Cazaerck  – Lecluyse – A.De Puydt – Van Leene – Verclyte – S. Van Driessche

Res : Van Acker – S.Verschuere – Verdegem – De Wispelaere N.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *