KFCE Belzele – KSK Maldegem 1 – 4


Wedstrijdverslag                            25° competitiematch

“ Heenwedstrijd-stunt was ver te zoeken ! “

Met de heenwedstrijd in gedachte leefden de optimisten onder ons toe naar een hoopgevend resultaat tegen de tweede in de rangschikking . Het dik verdiende punt die we daar behaalden motiveerde ons om gisteren dit minstens te herhalen . Maar zulke goede onverwachte dingen gebeuren meestal niet opnieuw en het werd dit maal een logisch verlies .

Geen zware afstraffing maar toch een duidelijke nederlaag tegen een veel beter Maldegem dat kunnen we niet ontkennen . De bezoekers werden nochtans tot 10 herleid toen op de 25 minuut een gefrustreerde Cools bewust natrapte en zich mocht gaan douchen . Totaal overbodig want het stond toen al 0-2 en wij waren nog geenenkele keer gevaarlijk geweest . Maldegem was even van slag en niet veel later konden we “op een diefje “ scoren  na een achterwaartse kopbal van Saouti die over de bezoekende doelman de doellijn overschreed 1-2 . Dit was tevens de ruststand .

Met een numerieke meerderheid mag je verwachten dat er voor de tweede helft er toch iets meer offensief voor ons zou inzitten maar diegene die dat dachten kwamen bedrogen uit . Een controlerend Maldegem maakte probleemloos de 90 min rond en dreef de score nog op tot 1 – 4 . Goed dat onze doelman Arnaud Vander Gracht enkele keren bij de pinken was want anders was de uitslag nog hoger opgelopen . Wij zelf waren niet meer gevaarlijk en konden op geenenkel moment aanspraak maken op een bijkomend goaltje .

Met nog 5 wedstrijden voor de boeg treffen we drie ploegen die als dégradatiekandidaten of zelf dalers bekend zijn : Evergem Center – Zomergem en Adegem . Ons objectief nu is hier toch proberen wat puntjes te pakken en op die manier de rode lantaarnplaats ontlopen ten koste van VV Zomergem

Volgende zaterdagavond de derby op Center ! Wie weet lukt het daar eens !!!???  

Belzele speelde met :

A. Van Der Gracht – Van Leene – Schauvliege – J.Van Driessche – Saouti  – Lecluyse  – S.Van Driessche – A.De Puydt – Verdegem – Verclyte – Colpaert

Res : Comeyne – Van Acker – Goeman – A.De Wispelaere

Verslag : Koen C. ( GC )


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *