KFCE Belzele – FC Meetjesland 1-3Wedstrijdverslag 6° competitiematch

Verdienstelijk maar nog steeds puntloos  !

Na een 0/15 waren onze jongens super gemotiveerd om zondag de eerste punten te oogsten maar dit terug niet gelukt !

Tot overmaat van ramp gaf captain Arne Cazaerck tijdens de opwarming te kennen dat hij ondanks een weekje rust na de wedstrijd op Lembeke, zijn knieblessure nog te veel opspeelde en vervolgens besliste om niet te starten .

Gedurende de eerste helft hielden beide ploegen elkaar mooi in evenwicht met een brilscore tot gevolg na 45 min spel . Na de rust sloeg het noodlot terug toe . Een tussenkomst van S.Schauvliege in de grote baklijn werd door de ref. streng bestraft met een penalty . De 0-1 stond op het bord en onze jonge ploeg was, onervaren zoals ze zijn, volledig van slag en boden weinig weerwerk om deze achterstand vlug om te buigen naar een 1-1 stand . In tegendeel de Eeklonaren gingen door op hun elan en niet veel later stonden we met droge 0-3 cijfers in het krijt . Als pleister op de wonde kon Cé Lecluyse met een prachtige rétro de bittere pil verzachten en milderen tot 1-3 ( 80e min ) .

Dit was tevens de eindstand van een niet onaardige partij maar opnieuw geen puntengewin !!

Wat er dan nog bijkwam is dat twee sterkhouders met name Saouti en Verdegem beiden hun derde gele kaart kregen en vervolgens geschorst zijn voor de belangrijke wedstrijd komende zondag op Bellem die momenteel met 5 punten een haalbare kaart moeten zijn om van die 0 af te geraken .

De geblesseerden Jens Colpaert en Stef Smet hervatten de trainingen en ook hopen we op Arne Cazaerck en Kobe Schynkel dat die de ploeg terug komen versterken .

Belzele speelde met : B. Ringoot – R.Colpaert – J.Verdegem – A.Cazaerck ( vervangen door A. De Wispelaere ) – S.Van Driessche – S.Schauvliege – C. Lecluyse – A. Saouti – J.Van Driessche – J.Van De Velde – D. Verclyte .  

Res : Van der Gracht A. – Riyah – G.Duerer – K.Schynkel

Verslag : GC Koen C.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *