KFCE Belzele – FC Goalgetters St.-Laureins B 5 – 1  


Wedstrijdverslag competitiewedstrijd 12 Datum : 19/11/2023

“ Eindelijk loon naar werken ! “

Deze keer een kort maar heugelijk verslagje vermits jullie trouwe reporter er vandaag niet bij was om getuige te zijn van de dik verdiende langverwachte zege die onze jongens broodnodig hadden .

Ik vernam dat er gespeeld werd met dezelfde ingesteldheid als vorige week op Evergem Center en dit heeft zijn vruchten afgeworpen wat leidde tot een klinkende thuisoverwinning .

Tevens wil ik jullie het scoreverloop meegeven waarin Inaki Van Der Cruyssen een hoofdrol speelde met een hattrick . Belzele kende in de tweede helft een dolle tijdsperiode met drie doelpunten in 5 minuten tijd die de tegenstrever definitief uittelde .

  1. Quinten Smekens

Rust

  • Inaki Van Der Cruyssen

2-1 Constandt H.

3-1 Cédric Lecluyse

4-1 Inaki Van Der Cruyssen

5-1 Inaki Van Der Cruyssen

Volgende week de verplaatsing naar Eendracht Machelen -A- De Leie A . Indien we op dezelfde manier gaan en blijven spelen zal de vijfde in de huidige rangschikking, zich aan een gemotiveerd en belust op bevestiging KFCE Belzele mogen verwachten .  

Belzele speelde met : L. Van Hecke ––K.Schynkel – J.Van Driessche – A.Cazaerck – T.Van Hecke– J.De Wulf – I.Van Der Cruyssen – Q.Smekens – J.De Langhe – B.Van Leene- A.Criel

Res : M.Panhuysen  – C.Lecluyse – Akoda T. – B.Dupré

Verslag : GC Koen C.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *