KFCE Belzele – FC Destelbergen: 0 – 6


Wedstrijdverslag 3° competitiematch

Serieuze kater na kermiswedstrijd

Eindelijk nog eens kermis op Belzele na de Coronaperiode die echter voor ons eerste elftal in mineur eindigde met een afstraffing en voetballes door leider en titelkandidaat FC Destelbergen .

De stiekem gehoopte stunt bleef uit en werd een echte nachtmerrie voor onze jongens want de blauw-witte pletwals kende op zondagkermis geen genade voor onze jonge eerder onervaren fanionspelers .

Na nog geen 22 minuten stonden de kurkdroge 0-5 cijfers op het bord en vreesde iedere aanwezige supporter dat het een echt “ bloedbad “ zou worden voor de Eendracht . Inderdaad van eendracht was er bij de onzen gedurende het eerste half uur van de wedstrijd niets te bespeuren . Trainer Guy Van Durme had nochtans de verdedigde taken die behoorden bij de nieuwe opstelling aan iedereen haarfijn uitgelegd maar blijkbaar werd dit totaal misbegrepen en waren het opendeur-dagen voor een wel zeer knap spelende opponent .

Destelbergen speelde dubbel zo snel , efficiënt en vooral met een opvallende trefzekere preciesheid .

Het enige positieve dat wij van KFCE Belzele kunnen onthouden is dat de totale vernedering van dubbele cijfers werd vermeden en er slechts in de laatste minuten door de oppermachtige tegenstrever nog een goaltje bijkwam die de afrekening op 0-6 bracht .

Excuses van afwezigen wegens blessures en verlofgangers zou ik hier niet direct aanhalen . Ieder van ons moet nu vooral in eigen boezem kijken en zich vooral herpakken naar volgende week toe .

Komende zondag terug een harde noot met de verplaatsing naar FC Kleit waar er uit ervaring steeds stevig gebikkeld wordt voor de punten . Momenteel staan we samen met VV Zomergem op een gedeelde laatste plaats met 0 punten . Het kan alleen maar beteren iets waar ieder van ons zo naar verlangt . 

Belzele speelde met : Y. In – R.Colpaert – J.Verdegem – A.De Puydt – S.Van Driessche – S.Schauvliege – C. Lecluyse – A. Saouti – J.Van Driessche – J.Van De Velde – D. Verclyte .  

Res : Ringoot B. – T. Van Leene – S.Smet – G.Duruer.

Verslag : GC Koen C.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *