KFCE Belzele – FC Assenede 1-3


Wedstrijdverslag 8° competitiematch

Hoopvolle prestatie maar nog steeds geen beloning !!

Ik ben realist en besef dat het behoud ver weg is. Ik heb de hoop nog niet opgegeven, maar weet dat we voor een loodzware opdracht staan .

Die zorgen zijn er wel bij Eendracht Belzele. Coach Guy Van Durme vindt dat er tegen Assenede misschien wel iets te rapen viel. “In de eerste helft was er een schermutseling voor doel en daarbij trapte Joachim Van De Velde op doel. Heel wat spelers meenden dat de bal over de lijn ging en na de wedstrijd werd dat bevestigd door enkele jongens van Assenede. Net voor de rust lag een slechte balcontrole dan aan de basis van het doelpunt van Assenede. De 0-2 kwam er naar mijn gevoel na duidelijk buitenspel. Na de 0-3 mist een hard werkende Arne Cazaerck nog een strafschop ( bal op de paal ) en een poging van Jens Verdegem belandde tevens op de paal. Dat hadden kantelmomenten kunnen zijn. Nu blijven we op een 1-3 steken en is het behoud ver weg.” Het zijn moeilijke weken voor Van Durme. De handdoek in de ring gooien doet hij niet. “Ik ben realist en besef dat het behoud ver weg is. Ik heb de hoop nog niet opgegeven, maar besef dat we voor een loodzware opdracht staan.”

Mooiste goal van match

“Voor de start van het seizoen had ik het gevoel dat we qua voetballend vermogen zelfs een stap voorwaarts gezet hebben. Mijn jonge spelersgroep heeft het evenwel heel moeilijk in tweede provinciale. Zal ik dit interview met een positieve noot eindigen en jou vertellen dat wij het mooiste doelpunt maakten tegen Assenede? Gave assist van Stanislaw Barlomiew, puik afgewerkt door Riyah Abdeljabbar. We geven niet op.”

Belzele speelde met : Ringoot – Colpaert – Verclyte – Schauvliege – Cazaerck – Van Driessche – Duruer – Van de Velde – De Wispelaere – Verdegem – Saouti . Res : Van der Gracht – Riyah – Bartek – Schynkel

Verslag Koen C. , Gc KFCEB .


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *