KFCE Belzele – Daring Maria-Aalter 4-0

Wedstrijdverslag                           13° competitiematch 2022-23

“ Overtuigende zege na collectief sterke prestatie “

Deze wedstrijd werd vooraf als belangrijk aanzien om de 3 laatste (Evergem 2020, Watervliet en Muide)  wedstrijden van 2022 rustig te kunnen aanvatten.

Iedereen had de boodschap goed begrepen en we kregen een collectief sterke prestatie te zien. Na enkele kleine kansjes gingen we rusten met een 1-0 voorsprong door een schicht van een bijwijlen wervelende Jef Van Driessche.

In de 2de helft zagen we een herboren Sam Schauvliege die op 3 minuten tijd 2 keer scoorde. 20 minuten voor het eindsignaal zette de onvermijdelijke Brent Van Leene de 4-0 eindcijfers met een rake kopbal op het bord.

Volgende week de derby tegen de buren van 2020 waarin we hopen op een stunt. We moeten het dan wel doen zonder de geschorste Matisse Panhuysen.

Belzele speelde met : S. Comeyne – T. Van Acker – K. Schynkel – Goeman D . – R. Colpaert – J. De Langhe – B.Van Leene – T. Van Leene – M. Panhuysen – J. Van Driessche – S. Schauvliege

Res : A.Van Der Gracht – A. Yurtay  – A.De Wispelaere – A. Cazaerck

Verslag : Kurt S.