Goalgetters St.-Laureins – KFCE Belzele 3 – 0


Grote inzet maar alles zat tegen!

Een verplaatsing naar het nieuwe complex aan het Singelken te Sente heeft ons tot nu toe nog geenenkele overwinning opgeleverd . Met vriendenwedstrijden opgeteld speelden we tot heden 4 maal tegen elkaar daar en telkens gingen we de boot in . Met volle verwachtingen zakten we gisteren naar de goalgetters af met de idee om daar eindelijk eens iets te gaan rapen. Maar de traditie herhaalde zich eens te meer en het werd terug een zure nederlaag .

Het mocht gezegd zijn dat wij in de eerste helft eerder de betere ploeg waren en het meeste kansen schiepen maar zoals het al gans het seizoen tegenzit en als hekkensluiter je meestal dan nog eens het tikkeltje geluk niet aan je zijde hebt ! Er waren kansen voor Duruer , Jef Van Driessche en Cazaerck maar de 0-1 bleef uit ! Tot overmaat van ramp werden we op de 44 min tot tien man herleid na een te hard en onbesuisd ingaan op zijn tegenstrever door Jef Van Driessche die door een matig leidende ref Vereecke prompt de rode kaart onder de neus werd geschoven . Ruststand : 0-0 .

De tweede helft wisten we dat , in minderheid zijnde, we onder druk zouden gezet worden en dat was ook zo . St.-Laureins vertoefde de meeste tijd op onze helft en wij probeerden hoog te spelen . Wij konden dit toch wonderwel vasthouden maar op de 66 min brak de veer en De Muer scoorde op een scherpe voorzet . Sporadisch kwamen we er nog eens uit maar echt dreigen konden we niet en Sente zette door met als resultaat dat we in de slotminuten nog twee strafschoppen slikten ( waarvan de laatste nog een cadeautje was van het ondermaats acterende leidende trio ) . Deze werden feilloos omgezet wat de eindscore op 3-0 bracht . Fel overdreven cijfers maar al bij al konden we terugblikken op een degelijke partij en eerlijk gezegd een puntje zat er wel in .

De winterstop breekt nu aan en we hopen voor de resterende 14 wedstrijden beter te doen dan die schamele 4 puntjes als rode lantaarn . Ons redden zou al een mirakel zijn op zich maar we proberen toch ten minste die laatste plaats te vermijden en wie weet wat kan er nog ! Voetbal kan raar zijn maar we moeten realistisch blijven ! 

Belzele speelde met : B. Ringoot – Colpaert – Van Leene – Cazaerck – Saouti -Duruer– Verdegem – Schynkel – D. Verclyte – De Puydt – J.Van Driessche  

Res : Van Der Gracht – De Wispelaere A. – Riyah en Heyerick

Verslag : Koen C.  

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *