FC Sint-Denijs Sport  –  KFCE Belzele   4-0


Wedstrijdverslag                            24° competitiematch     

“ Terug dezelfde conclusie : te weinig kwaliteit  “

De verplaatsing naar de middenmoot in de huidige rangschikking heeft ons terug met de neus op de feiten gedrukt . De hoop om na de mooie prestatie vorige week thuis tegen Poesele terug te herhalen konden we niet bevestigen . We moeten en kunnen alleen maar concluderen dat wij meer dan een maatje te klein zijn voor 2°provinciale .

Op een mooie en brede grasmat heeft Belzele gisteren gedurende de volledige partij de wet van de sterkste moeten ondergaan . Gelukkig konden we op een zeer verdienstelijke doelman Arnaud Van Der Gracht rekenen die tot meerdere malen toe belette dat de rustscore niet hoger dan 1-0 opliep . Van onze kant konden we geenenkele noemenswaardige kans opmerken en konden we alleen maar verdedigen tegen een vlugger en technisch beter St.-Denijs .

De tweede helft vertoonde ongeveer hetzelfde spelbeeld . De thuisploeg oppermachtig onder leiding van een quasi ongrijpbare aanvoerder Birger Martens die ons langs alle kanten “ sterretjes “ liet zien en al vlug de 2-0 aantekende . Eventjes konden we iets terugdoen toen een goed opgebouwde combinatie via Jef Van Driessche krachtig op de dwarsligger strandde . Maar niet zo lang daarna drukten de groen-witten nog eventjes het gaspedaal wat dieper in en in een mum van tijd wezen de bordjes 4-0 ( 2 x goalgetter Schoonjans ) .

Met nog enkele minuten op de teller werd er vooral door St-Denijs op balbezit gespeeld en konden wij zelfs onze eer niet meer redden wegens offensief onmachtig en gebrek aan kwaliteit . Dit was dan ook de einduitslag !

Volgende week komt titelkandidaat Maldegem op bezoek . Daar speelden we onze beste wedstrijd van het seizoen en haalden een verdiend punt . Misschien kunnen we terug verrassen . We recupereren Verclyte (terug uit schorsing ) , Ringoot ( terug uit blessure ? ) en enkele “ Portugezen “ die terug in het land zullen zijn. ( Wegens het vrijgezellenweekend van ex-speler Jins Martens ontbraken Cazaerck, Van Acker, Comeyne, Heyerick , Goessens en 7 anderen die allen in Porto vertoefden )

Belzele speelde met : A. Van Der Gracht – Van Leene – Schauvliege – Schynkel – Saouti  – Lecluyse  –S.Van Driessche – A.De Puydt – Verdegem – N.De Wispelaere – Colpaert

Res : Goetgebuer – Smet – J.Van Driessche – A.De Wispelaere

Verslag : Koen C. ( GC )


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *