FC Poesele  – KFCE Belzele 8-1


Wedstrijdverslag 9° competitiematch

In zak en as !!

Zo hoopvol het vorige week was na de goede prestatie thuis tegen FC Assenede zo beschamend het afgelopen zondag was op het terrein van FC Poesele .

We hervielen terug in een situatie zoals tegen Destelbergen en Bellem waar we na het eerste kwartier al een 3-0 achterstand te verwerken kregen . Wij weten ook dat het met dit team, die al zo moeilijk scoort , het niet mogelijk is om dit op te halen . Achteraan zijn we toch o zo kwetsbaar en komen snelheid te kort . Ik kan mijn verslag dit maal super kort houden en alleen maar zeggen dat er dringend bij onze jongens een mentaliteitsverandering moet optreden .

Ik weet ook dat dit niet éénvoudig is maar als we de kopjes laten hangen dan zal het niet lukken om enigszins maar 1 punt te halen in deze reeks . Komende zondag krijgen we St-Denijs op bezoek en hopen we terug op een kentering .

Het enige positieve van de match op Poesele was dat we nog net onze eer konden redden met een tegentreffer . Laat dit een magere troost zijn maar met een momenteel doelsaldo van 6 gemaakte goals en maar liefst 41 tegendoelpunten zitten we wel “ in zak en as “ . Die nul moet zo vlug als mogelijk van het bord !!

Belzele speelde met : Ringoot –Schynkel– Verclyte – Schauvliege – Cazaerck – Van Driessche S. – Duruer – Van de Velde – Smet – Verdegem – Saouti . Res : Van der Gracht – Riyah – De Wispelaere – De Puydt

Verslag Koen C. , Gc KFCEB .


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *