Eendracht Vinkt A  –  KFCE Belzele     0 – 0


“ Wedstrijd stopgezet na ernstige blessure ! “

Wedstrijdverslag 5° competitiematch 2023-24 Datum : 01/10/2023

Onze jongens hadden de intentie om eindelijk eens met een overwinning aan te knopen gisteren op het veld van Eendracht Vinkt . Maar dit voornemen werd al zeer vroeg in de wedstrijd van tafel geveegd door het spijtige voorval dat zich na nog geen 4 minuten speeltijd voordeed .

Kapitein van dienst Sam Schauvliege bezeerde zich zeer ernstig na een stevig duel op het middenveld met een tegenstrever. Al vlug zagen we dat het er niet goed uitzag en onmiddellijk werd 112 opgebeld om met spoed naar het terrein te komen . Sam schreeuwde het uit van de pijn want de blessure aan het rechteronderbeen was duidelijk zichtbaar en men vreesde voor een gecompliceerde breuk . Na een tijdje arriveerde de ziekenwagen en na een tijdspanne van iets meer dan een half uur werd Sam afgevoerd naar het St.Vincentius ziekenhuis van Deinze .

Na onderling overleg tussen de scheidsrechter en beide ploegen werd beslist om de wedstrijd niet verder te laten doorgaan wegens emotionele redenen die ongetwijfeld hun invloed zouden hebben op de spelers .

Achteraf werd vastgesteld dat er een operatie zal plaatshebben en dat de radiologie breuken aan kuit en scheenbeen vaststelde . Wij wensen Sam eerste en vooral een geslaagde operatie toe en een volledig herstel na een lange revalidatie die hem te wachten staat .

Volgende week thuiswedstrijd tegen Daring Maria-Aalter waar we met vooral met Sam in gedachte zullen spelen voor hem en gaan voor een eerste thuisoverwinning !!  

Belzele speelde met : L.Van Hecke ––K.Schynkel – A.Cazaerck –J.Hurtecant – M.Panhuysen – T.Van Hecke– I.Van Der Cruyssen – C.Lecluyse – S.Schauvliege – J.Van Driessche – Q.Smekens

Res : J.De Wulf– B.Van Leene – A.Criel – J.De Groote

Verslag : GC Koen C.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *